GEVOLGEN VAN MOS EN ALGEN

Heeft u last van mos en algen op uw rieten dak? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Er kan dan namelijk minder goed lucht en licht bij, waardoor het dak te lang vochtig blijft. Gevolg: de levensduur van het riet neemt flink af.   

Mosbestrijding, algbestrijding, riet

BEHANDELING VAN UW DAK

Rietdekkersbedrijf J. de Jonge is gespecialiseerd in het bestrijden van algen en mos. Dat doen we door het mos weg te halen en het dak te bespuiten met een milieuvriendelijk bestrijdingsmiddel. U heeft gegarandeerd in korte tijd weer een schoon en mooi dak zonder groene waas! Als u dit jaarlijks of tweejaarlijks laat doen, heeft u jaren langer plezier van uw rieten dak.

DIKKE MOS- EN ALGENLAAG

Heeft uw dak een dikke laag van algen en mos, dan is alleen bespuiten met een bestrijdingsmiddel niet genoeg. We maken het dak in zo’n geval schoon door het riet te ‘scheren’ of schoon te kloppen. Is het riet te veel aangetast, dan is het verstandig om er een laagje af te halen.

LIEFDE VOOR
HET VAK

“Als kleine jongen vond ik het al prachtig om te zien hoe een rieten dak werd gelegd. Ik keek mijn ogen uit. Die passie is altijd gebleven. Ik ben m’n loopbaan eerst begonnen als timmerman, waardoor ik flink wat ervaring kon opdoen in de bouwwereld. Maar het rietdekkersambacht bleef trekken en in 2003 heb ik mijn vakdiploma gehaald. Rietdekkersbedrijf J. de Jonge was een feit.

Nog altijd vind ik het een prachtvak. Met een team van ervaren rietdekkers legt ons bedrijf daken van hoogwaardig riet. Het oude ambacht in een modern jasje. Vakwerk, daar staan we voor.”

jarno de jonge, rietdekker

RIETDEKKEN

ONDERHOUD

ALGENBESTRIJDING

NANOCOATING

CONTACT

Wilt u meer weten of een offerte laten maken?
Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.
Bellen mag natuurlijk ook 06 285 408 45

Adres

Steenbergeresweg 31, 7921 AX Zuidwolde

Telefoon

Mobiel: 06 285 408 45 – Telefoon: 0528 362 889

Email

info@natuurlijkonderdak.nl
    © 2018 Legra - Branding @ Design