KWALITEIT EN VAKMANSCHAP

Ons bedrijf staat voor kwaliteit en vakmanschap. Daarbij denken we altijd vanuit de klant: úw wensen staan centraal. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van:

  • een strakke afwerking van de zijkanten, nok en voet van het dak: ons team staat erom bekend zeer secuur te zijn;
  • een extra ruime slijtlaag van veertien centimeter;
  • gebruik van hoogwaardige kwaliteit rietsoorten;
  • een schone oplevering: na de klus is uw erf weer als vanouds. Uiteraard kunnen we ook het oude riet voor u afvoeren.
rietdekken, natuurlijk onderdak, de jonge, rietdekker

ADVIES DAKCONSTRUCTIE

Een perfect rieten dak begint met een goed doordachte dakconstructie. Ook op dat vlak denken we graag met u mee. Of het nou gaat om gangbare dakconstructies (een schroefdak of traditioneel dak) of maatoplossingen.

HOGE KWALITEIT RIET

Voor ieder project gaan we zelf naar de riethandel om riet uit te zoeken. Zo kunnen we daadwerkelijk zien en voelen waar we mee gaan werken. Daarbij maken we een keuze uit drie hoogwaardige soorten riet, afkomstig uit Nederland, China en Turkije. De keuze voor deze soorten is gebaseerd op onderzoek van de Vakfederatie Rietdekkers.

VAKFEDERATIE RIETDEKKERS

Ons bedrijf is lid van de Vakfederatie Rietdekkers. Hierdoor weet u zeker dat u samenwerkt met een ervaren rietdekker, die de vereiste specialistische kennis en vaardigheden in huis heeft. U bent bij ons verzekerd van een kwalitatief hoogstaand rieten dak met een lange levensduur.

LIEFDE VOOR
HET VAK

“Als kleine jongen vond ik het al prachtig om te zien hoe een rieten dak werd gelegd. Ik keek mijn ogen uit. Die passie is altijd gebleven. Ik ben m’n loopbaan eerst begonnen als timmerman, waardoor ik flink wat ervaring kon opdoen in de bouwwereld. Maar het rietdekkersambacht bleef trekken en in 2003 heb ik mijn vakdiploma gehaald. Rietdekkersbedrijf J. de Jonge was een feit.

Nog altijd vind ik het een prachtvak. Met een team van ervaren rietdekkers legt ons bedrijf daken van hoogwaardig riet. Het oude ambacht in een modern jasje. Vakwerk, daar staan we voor.”

jarno de jonge, rietdekker

RIETDEKKEN

ONDERHOUD

ALGENBESTRIJDING

NANOCOATING

CONTACT

Wilt u meer weten of een offerte laten maken?
Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.
Bellen mag natuurlijk ook 06 285 408 45

Adres

Steenbergeresweg 31, 7921 AX Zuidwolde

Telefoon

Mobiel: 06 285 408 45 – Telefoon: 0528 362 889

Email

info@natuurlijkonderdak.nl
    © 2018 Legra - Branding @ Design